Español - English
Eventium Consulting
AVIS LEGAL

Informació LSSICE.

Eventium Consulting S.L - B-43969740

Direcció: Rovira i Virgili, nº6, 4º-1ª - Tarragona
Telèfon: 656 999 803

Política de privacitat de dades de caràcter personal.

Eventium Consulting S.L , amb domicili a Tarragona carrer Rovira i Virgili, nº6, 4º-1ª i telèfon (+34) 656 999 803, per a informar dels serveis, realitzar pressuposts, enviar newsletters, demana en aquesta pàgina web dades personals que seran tractades conforme la Llei Orgànica de Protecció de Dades Personals 15/1999 i que seràn enregistrades en els nostres fitxers per a les finalitats anteriorment dites.

Eventium Consulting S.L, com a responsable d'aquests fitxers, entén que en el moment que vosaltres ens envieu dades personals a través del formulari que conté aquesta pàgina web o mitjançant el correu electrònic, ens esteu donant la vostra autorització i consentiment per incorporar aquestes dades als nostres fitxers automatitzats, si bé amb caràcter revocable, i que accepteu les condicions dels seu tractament expressades a continuació.

Drets d’accés, rectificació, cancel•lació i oposició de dades

Les dades que us sol.licitem són les estrictament necessàries per a la finalitat per la qual es recullen i en cap cas esteu obligats a facilitar-nos les vostres dades personals, encara que en ser algunes d'elles absolutament imprescindibles (per exemple, l’e-mail) en no voler facilitar-les, ens impediríeu portar a terme determinats serveis que oferim.

La present pàgina web recull dades de caràcter personal mitjançant 1 tipus de formulari, amb les condicions que s'entendran que l'usuari accepta en fer clic sobre el botó ENVIAR que es troba en els formularis següents de recollida de dades:

Formulari d'informació: Té com a única finalitat la recollida les dades necessàries de les empreses per poder facilitar-los el llistat dels nostres serveis i un pressupost econòmic. Com a dades personals només sol.licitem el nom, empresa i e-mail de l'interlocutor de l'empresa.

Les dades incorporades als nostres fitxers són absolutament confidencials i utilizades exclusivament de manera interna i per a les finalitats indicades.

Les dades seran tractades amb la màxima confidencialitat i complint tots els requisits que obliga la Llei Orgànica de Protecció de Dades Personals 15/1999.
Les vostres dades personals no seran cedides ni transferides a tercers si no en tinguéssim el consentiment previ.

Com exercir els drets d'accés, rectificació, cancel.lació i oposició de dades?

En qualsevol moment teniu dret a accedir als nostres fitxers per a consultar les dades incorporades, rectificar-les i donar-vos de baixa si no desitgeu seguir constant en ells. En cas de cancel.lació de les dades personals, aquestes seran bloquejades no estant més a disposició de Eventium Consulting. Aquests drets són gratuïts i es realitzaran en els terminis establerts en la Llei.

Podeu comunicar-nos el dret que desitgeu exercir en l'adreça de correu electrònic info@eventiumconsulting.com per a la seva cancel.lació, o a la nostra adreça postal carrer Rovira i Virgili, nº6, 4º-1ª Tarragona

Copyright

Els continguts de la pàgina web de eventiumconsulting.com són propietat (Copyright ©) de eventiumconsulting.com
Queda prohibida la reproducció, transferència, distribució o emmagatzemament dels continguts, ja sigui en part o en la seva totalitat, per qualsevol mitjà, sense l'autorització prèvia per escrit de Eventium Consulting S.L.

Eventium Consulting S.L es reserva el dret de modificar en qualsevol moment les presents condicions així com també altres condicions generals o particulars que resultin d'aplicació. Igualment, ens reservem el dret a modificar en qualsevol moment la presentació, configuració i localització del lloc Web i dels seus continguts.

Avis legal - © Tots els drets reservats
lopixel.Estudi gràfic